banner262

Yeşilay Çalışmalarına Devam Ediyor.

Programda konuşan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik: Yeşilay Şanlıurfa Şubesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarından birini daha bugün Karaköprü Belediyesi işbirliğiyle Hacı Bekir Sofrası’nda ve üyelerimizle gerçekleştirdik. Ayrıca TBM Tip 2 projemizde destek veren gönüllü 25 eğtimcimize de teşekkür belgesini taktim ettik, dedi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ’ye ve Halk Sağlığı Müdürü Yaşar ŞİMŞEK’e de plaket verilen programda Başkan Çelik, programıza yoğun ilgi oldu katılım gösteren emeği geçen herkese teşekkür ederim, dedi. Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, sorumluluklarımız her an peşimizdedir, ramazan ayında bu sorumluluklarımızın daha da farkına varabiliyoruz, diyen Çelik, ramazanın başında bir bağımlı tarafında öldürülen 33 yaşındaki bağımlı ve 3 çocuk babası Ömer ÇİÇEK, yarın mahşer gününde hepimizden şikayetçi olur onun için çok çalışmamız lazım, dedi.

Programda ayrıca TBM eğitimlerine katılan yetişkinlerden birisi olan, 75 yaşındaki Gazal TOSMUR’a Yeşilay Şanlıurfa Şubesi’nden teşekkür belgesi takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaYeşilay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17