banner268

Ünlü,"Bayram birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği günlerdir"

Ünlü,"Aile ve akrabalık bağlarımız bizim toplumumuzun yapı taşlarıdır. Toplumun güven ve huzurunun tesisinde en önemli rolü bu bağlar üstlenir. Ailenin eğitici, denetleyici ve birleştirici rolü bizim toplumuzu ayakta tutan sacayaklarından bir tanesidir. Ramazan Bayramı aile bağlarımızın her yıl yeniden güçlenmesini ve gelişmesini sağlayan çok önemli manevi hazineler barındıran mübarek günlerdir. Bu mübarek günlerde sıla-i rahim yapmanın önemini bir kez daha hatırlamalı, rahmet peygamberinin “Allah’a ve ahiret gününe iman eden kimse sıla-i rahim yapsın.” hadisini bayramlarda daha çok hatırlamalıyız.

İşte bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerimin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin ramazan bayramını kutlar, yüce Allah’tan bayramın ülkemize ve İslam coğrafyasına huzur, birlik ve beraberlik getirmesini niyaz ederim.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17