banner268

ŞUTSO, ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ PROGRAMINA HEYET OLARAK KATILIYOR

Meclis Başkanı Ahmet Altun, Meclis Başkan Yardımcıları Vedat Polat, Kemal Süt, Yönetim Kurulu Başkanı i.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yetim, Selçuk Karakuş, ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 60 kişiyle organizasyona katılım gerçekleştirilecek olan ŞUTSO Heyeti, bir dizi ziyaret ve temaslarda da bulunacak.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan kadim kent Şanlıurfa’nın, kültür mozaiğinin İstanbul’dan dünyaya tanıtılmasının amaçlandığı Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen Şanlıurfa Tanıtım Günleri” organizasyonunda, stant açarak yer alacak olan ŞUTSO Heyeti, FOTEG Istanbul 2022, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Back to Realverse:Göbeklitepe Sergisi, İstanbul Ticaret Odası ile İstanbul Sanayi Odası ziyaretleri de gerçekleştirecek.

Programla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı i.Halil Peltek, “Bu yıl ilki düzenlenecek olan “Şanlıurfa Tanıtım Günleri” organizasyonunda, ilimizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtılmasına katkı sunmak üzere biz de Heyet olarak yer alacağız. Standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize kentimizi ve yöresel ürünlerimizi anlatacağız. Tüm kurumlarımızın sinerji oluşturduğu, ahenk, uyum, birlik, beraberlik ve ortak akılla hareket ettiği bu organizasyonda, Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Ayrıca İstanbul’da olduğumuz dönemde, ziyaret ve temaslarımız da olacak. İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ortak çalışmalar ve işbirlikleri konusunda istişarede bulunacağız. dedi."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17