banner268

Perçi,Güzelyurt Mahallesini Ziyaret Etti

Mahalleyi gezen Kaymakam Kadir PERÇİ, öncelikle Güzelyurt İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Ardından Mahallede yapımına devam edilen yol ve köprü çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililer ile görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

Son olarak Güzelyurt Mahallesi Mezarlığını da ziyaret eden PERÇİ,  orada yapımına başlanan morg inşaatında incelemelerde bulundu. Mahallenin sorunlarını not aldıran kaymakamımız, gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili birim amirine talimatlar verdi.

PERÇİ, Mahallede yapılan yol asfaltlama çalışmaları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’ye teşekkür etti.

Ziyarete, Birecik Garnizon Komutanı Yener UMUL, İlçe Jandarma Komutanı Harun ÇETİNKAYA ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar KARAOĞLU da eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269