banner268

Perçi, Vatandaşları Evinde Ziyaret Etti

Birecik Kaymakamı, öncelikle evine su sızan bir vatandaşı evinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlgili birim amirine gerekli onarım çalışmalarının en kısa sürede yapılması için talimat verdi. Ardından maddi durumu iyi olmayan ve zihinsel engelli bir çocuğu olan aileyi de ziyaret eden kaymakamımız, sorun ve taleplerini dinledi. Zihinsel engelli vatandaşa bir tekerlekli sandalye verilmesi, aileye gıda paketi gönderilmesi ve ailenin zihinsel engelli çocuğunu Gaziantep iline tedaviye götürebilmesi için maddi yardımda bulunulması hususlarında Birecik Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökmen GÖKLÜ’ye talimat verdi.

Kaymakamın ziyaretlerine, Birecik İlçe Garnizon Komutanı Yener UMUL, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir ÇOPUR, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Harun ÇETİNKAYA, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet ÖZBAKAN ve kurum amirleri de eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17