banner268

Öztürkmen,"Bayrama ulaşmanın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz"

Elektrik Mühendisi İş Adamı Bülent Öztürkmen'den Ramazan Bayramı Mesajı,

Öztürkmen, "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı sonunda Bayrama ulaşmanın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.

İdrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirmek, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakmak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermek en büyük amacımız olmalıdır.

Nice bayramlara erişebilelim diye bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, milletçe birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Milletimize, Ülkemize ve tüm İslam Alemine kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, bayramınızı en içten duygularımla kutlarım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17