banner262

Kuyumcu,"Bayramlar akrabalık bağlarının güçlendiği günlerdir"

Yaşam Yolu Bakım Merkezi Yön.Kur.Bşk.Şevket Kuyumcu yayımladığı mesajda;

 "Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, aile ve akrabalık bağlarının güçlendiği günlerdir. Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği çok özel günlerdir" dedi.
"Bayramlarda dargınlıkları, acıları unutarak sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bizler gelenek ve göreneklerine bağlı bir toplumun üyeleriyiz. Bu yüzden mağdur olanları koruyarak, yardıma muhtaç olanlara yardım ederek, birbirimize destek olup acılarımızı azaltarak, mutluluklarımızı, aşımızı paylaşarak yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile Şanlıurfa’lı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim"dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17