banner268

Kilis Belediye Başkanı Bulut "Kadı Cami Yanında Bulunan İnşaat Yıkılacak"

Cumhuriyet Caddesi'nden sonra Murtaza, İslahiye ve Nemika Caddeleri ile Karataş semtinin ana caddelerinin cehpe giydirme işlemini yapıp Kilis'in görünümü değiştireceğiz. Kilis'in yoğun olarak alışveriş yapılan bir tek caddesi var. Bu bina kentin görünümünü bozuyor. Bu binanın yıkılma tehlikesi var. Bu yönde raporlar da var. Kilis'e günde çok sayıda yerli ve yabancı turist geliyor. Bu çirkin görüntü kentimize yakışmıyor. Tehlike saçan bu binayı sahiplerinden belediye olarak 1 Milyon 800 bin lira satın alarak yıkım işlemine en kısa zamanda başlayacağız.

Yerine modern bir Kilis Yöresel Yemeklerinin yapımı için "Kilis Mutfağı" adı altında bir sosyal tesis yapıp biran önce bu çirkin görüntünün ortadan kaldırılması için çalışmalara başlayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269