banner268

Karatepe,Yukarı Doruklu Karakolunu Ziyaret Etti.

Yukarı Doruklu Jandarma Karakolunu ziyaret eden Karatepe, karakolun genel durumu hakkında bilgi aldı. Bir süre Jandarma Karakol Komutanı ile de sohbet eden Karatepe akabinde, İlçe Jandarma ve Yukarı Doruklu Karakol Komutanı ile birlikte Maden Köyüne hareket etti.

Geçirdiği beyin kanaması sonucunda ameliyata alınan Maden Köy Korucusu Halil AKBABA’yı evinde ziyaret eden Karatepe,  korucunun düzenli sağlık kontrollerinin yapılması için talimat verdi.

Bir süre korucu ve ailesi ile sohbet eden Karatepe akabinde köyden ayrıldı. Karatepe,ziyarete gelen Akçakale Kaymakamı Hamza ÖZER ve Akçakale Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur ÇARK İle birlikte Belediye Başkanlığını ziyaret etti ve misafirleri ile birlikte TİGEM’de incelemelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269