banner268

Kara,"Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir.

Ak parti Haliliye ilçe Başkan yardımcısı İmam Bakır Kara;

"Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır.Bayram, yoksulların sevindirilmesidir.Bayram, Allah'a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır.

Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim.Bu anlamda sizleri büyük bir heyecanla bekleyen büyüklerimizi ziyaret edelim, onları unutmayalım. Onlar bizim birlik ve beraberliğimizin nişanesidir, ihmal etmeyelim.Yine yetimlerimizin, öksüzlerimizin ve hastalarımızın yanında olalım onları sevindirelim.Ramazan Bayramı'nın, işte bu anlayışın, işte bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Aziz milletimizin ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum"dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269