banner268

İki otomobil çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı

Alınan bilgilere göre Siverek-Diyarbakır karayolu Selimpınar Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Seda İl yönetiminde bulunan 63 ED 074 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen 70 FU 514 plakalı otomobil çapıştı. Meydana gelen kazada sürücü Seda İl, Melek Halisçakı, Özcan Aykanat ile Fahrettin Karaman yaralandı.
Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Meslektaşlarının kaza yaptığını duyan çok sayıda sağlık çalışanı hastaneye gelerek, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. 
Yaralılardan durumu ağır olan Seda İl, ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.
Kazanın görgü tanığı Mehmet Salih Yıldızay, araçlardan birinin süratli olduğunu belirterek, sağlık ekiplerine haber verdiklerini söyledi.
Trafik polisleri yolda yeni bir kaza meydana gelmemesi için geçişleri kontrollü olarak sağlarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17