banner268

EYYÜBİYELİ ÇOCUKLAR AÇIK HAVA SİNEMASI İLE BULUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Açık hava konserleri ile vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatan Büyükşehir Belediyesi açık hava sineması ile çocukların gönüllerine dokundu.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Mustafa Kuş Parkı’nda sahne kuran Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı ekipleri çocuklara açık havada, parkta sinema izleme keyfini yaşattı.

Perdeye yansıtılan “İksir” sinema filmi çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Keyifli dakikaların yaşandığı gösterimde çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Açık havada sinema izlemenin tadını çıkaran çocuklar açık hava sinema etkinliğinin devam etmesini isterken bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi açık hava sinema etkinlikleri planlanan program dâhilinde farklı ilçelerde devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17