banner262

Erin, Başkan Çiftçi ile birlikte aşure etkinliklerine katıldı.

Şanlıurfa Sırrın mahallesindeki dernek binasındaki aşure etkinliğine katılan Vali Erin, aşure dağıtımı yaptıktan sonra yapılan dualar iştirak etti. Dernek yönetcileri ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Erin, daha sonra yapımı devam eden cem evi ve kültür merkezi inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Etkinlik sonrası dernek yöneticileri ile bir araya gelen Vali Erin, muharrem ayının toplumumuzda ayrı bir yeri ve öneminin bulunduğunu belirterek, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma anlamında önemli bir etkinlik olan aşure gününün hayırlara vesile olmasını diledi.

Alevi Kültür Dernekleri’ndeki etkinlikte Vali Erin’e İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAşure
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17