banner262

Enver Mancı "Bayramlarımız sevgi, hoşgörü, barış günleridir"

mesajında, Ramazan Bayramının 'nın tüm insanlığa ve yurda  mutluluk ve barış getirmesini diledi. Ramazan Bayramına  bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Mancı, şunları kaydetti:

"Bayramlarımız sevgi, hoşgörü, barış, kardeşlik ve yardımlaşmanın zirveye çıktığı özel günlerdir. Bu nadide günlerin kıymetini bilerek, bayramımızın bayram tadında geçmesi için kırgınlıklarımızı ve küskünlerimizi sonladıralım. Düşmanlıkların ve kinin son bulduğu barış ve sevginin hakim olduğu bir bayrama kavuşalım. Bu duygu ve düşüncelerle Bayramın İslam aleminin birliğine, beraberliğine vesile olması Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, bu vesileyle bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17