banner262

Dolap,"birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yaptı"

Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Mahmut Dolap, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Özellikle birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yapan Dolap, mesajını şu sözlerle devam ettirdi.

Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz, manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek bir bayramı daha görmenin sevincini yaşamaktayız.

Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve iftar sofraları ile yeni gönül köprülerinin kurulmasını ve hemşerilerimizin birbirlerine daha da yakınlaşmalarını üst seviyede sağlayarak halkımızdan tam not aldığımızı düşünmekteyim. Şanlıurfalıların etkinliklere olan ilgi ve duyarlılığının muhteşem olduğunu iftiharla söylemek istiyorum.

Ramazan aylarında özlemini duyduğumuz; paylaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çok güzel örneklerine şahit olduk. Bu duygularla Yüce Rabbim bizi bayrama ulaştırdı ve bu gün daha büyük bir anlam kazandı.

Tüm ülkemizde huzur ve güven içinde bir Ramazan ayı geçirmenin gururunu yaşarken Şanlıurfalılar ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar, bu anlamlı gün vesilesi ile tüm dünyaya barış ve huzurun hâkim olmasını temenni ederim. Sevdiklerinizle birlikte huzur dolu nice bayramlara…

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17