banner262

Doğukent'e yeni yollar.

Karaköprü Belediyesi ilçenin her yerinde yol atağını sürdürüyor. Her geçen gün gelişen ilçede vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, alt yapısı biten yollarda da kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.

2017 yılı içerisinde 9 aylık dilimde yaklaşık 150 bin metrekare kilitli parke döşeyen ekipler, yıl sonuna kadar toplam 250 bin metrekare kilitli parke döşemeyi hedefliyor. Doğukent Mahallesinde yeni yapıların fazla olması ve nüfusun her geçen gün artması nedeniyle doğan yol ihtiyacını karşılamak üzere yeni yollar açılırken, alt yapısı biten yollar da vatandaşların toz ve çamur sıkıntısı yaşamaması için kilitli parke döşenerek yenileniyor.

Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Kızılelma yeni gelişen bir mahalle oldukları için yol sıkıntısı yaşanabildiğini ancak Karaköprü Belediyesinin bu sorunu aşmak için yeni yollar açtığını kaydetti. Muhtar Kızılelma, “Mahallemizde tabi ki eksiklikler var ama belediyemiz sağ olsun bu eksiklikleri gidermek için çalışıyor. Yol ihtiyacımızın karşılanması için de geniş bir yol açılıyor ve kilitli parke döşeniyor. Özverili çalışmalarından dolayı Başkanımız Metin Baydilli’ye ve burada çalışan ekiplere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dâhilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17