banner262

Boya kutusu patladı!

Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, özel bir mülkiyet alanındaki metal blokları boyamak isteyen Reşat G., boyaya asit ilave etti. Kutunun kapağını kapatarak bir süre bekleten işçi, daha sonra kutuyu önüne alarak kapağını açmaya çalıştı.

ASİT İŞÇİNİN ÜZERİNE SIÇRADI

İşçi, kutunun kapağını açtığı sırada bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Sıçrayan asit nedeniyle elleri, yüzü ve vücudunun büyük bir kısmı yanan işçi ağır yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan işçinin sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17