banner262

Barut,"Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz"

BARUT mesajında şunları kaydetti: “Kardeşliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanıyoruz. Bu mübarek gecede; hoşgörünün, barış ve huzurun olması en büyük dileğimizdir

Bu gece feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan, yüreklerimizin ibadetle çarpıştığı bir gecedir. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin,Şanlıurfa’lı vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17