banner268

AZİZ AYDINLIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

CHP’li Aydınlık mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi olarak huzura kavuştuğumuz, sofralarda kardeşlik, sevgi ve paylaşma duygularıyla buluştuğumuz, ibadet ve dualarımızla derdimizi, sıkıntımızı, çaresizliğimizi Yüce Rabbimize ilettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna gelirken ailelerimizle, sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuşuyoruz.

Ne yazık ki gün geçtikçe ‘nerede o eski bayramlar’ sözünü daha fazla dile getiriyoruz. Önceden insanlar bayram yaklaştıkça heyecanlanırdı, mutluluk duyardı; ancak son zamanlarda bayram yaklaştıkça insanlarımız endişeleniyor ve hüzünleniyor. Çünkü bayramın masraflarını düşünüyor, sevdiklerine kavuşamamanın hüznünü yaşıyor. Önceden insanlar bayramda çarşı çarşı, pazar pazar gezerdi; çikolatasını, tatlısını, kolonyasını, ziyaretine gelecek küçük çocuklara ufak da olsa hediyeler alırdı; bayram izninde otobüs biletini alır anne babasını, akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkardı. Bugün bunları neredeyse göremiyoruz; insanlar otobüs biletini, çikolata, tatlı masraflarını, yakacağı akaryakıtı düşünüyor ve bayram mutluluğu yerine endişe ve hüzün hissediyor.

Tüm bu yaşananlara, kötü tabloya ve karamsar havaya rağmen tüm inancımla şunu söylüyorum: millet olarak ekonomik açıdan kötü tablolarla çok kez karşılaştık ama kesinlikle umutsuzluğa yer yok.

Biz yeniden; üreten, kazanan, paylaşan ve refahın hâkim olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Yeniden bayramlarda kilometrelerce yolu aşıp ailemize, sevdiklerimize kavuşacağız, yeniden bayram coşkusunu dolu dolu yaşayacağız. Bunu biliyorum, buna yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle başta hemşerilerim olmak üzere, tüm yurttaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
ChpAziz Aydınlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17