banner262

Ayhan,Kadir Gecesinim tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum"

Akçakale Belediye Başkanı ABDÜLHAKİM AYHAN Kadir Gecesi nedeniyle yaptığı açıklamada;

Tüm İslam âleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Ayhan, “Başta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasına; Kerkük’te, Doğu Türkistan’da, Suriye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Abdülhakim AYHAN mesajına şöyle devam etti: “Başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin İlçemize,ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu gecenin ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynan kötü oyunların artık son bulmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17