banner268

ASPİM Personeli iftarda

ASP İl Müdürlüğü kurum çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi. İl Müdürü Hasan Bilici, Yenişehir Çamlıkta (Hacı Bekir Sofrası) düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, devletin vatandaşa karşı en şefkatli kurumunda çalışmaktan onur duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu mübarek Ramazan akşamında hep birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu Ramazan ayında tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya geldik. Hepimiz Şanlıurfa halkı için çalışıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki birlik, beraberlik ve uyumun devamını sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. En büyük gücümüz ve güvencemiz çalışma arkadaşlarımızdır. Gayretlerinden ve sorumlu davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ederim. İftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm il müdürlüğü personelimize teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

İftar programına ASP İl Müdürü Hasan Bilici, il müdür yardımcıları, kurum çalışanları ve aileleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAspim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269