banner268

15 Temmuz Şehitlerimizi Andık.

Düzenlenen müsabakalar kapsamında 14 Temmuz’da gençler Atletizim branşında 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Halk Koşusuyla ter dökerken, 09-15 Temmuz tarihleri arasında Bilardo branşında 15 Temmuz Şehitler Kupasında ıstakalar yarıştı. 15-16 Temmuz tarihlerinde yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Satranç Turnuvasında ise gençler kıyasıya mücadele etti.

15 Temmuz gecesi oluşan birlik ve beraberlik duygusuyla gerçekleşen müsabakalardan memnun olan gençler bayraklarını vatanlarını hainlere karşı daima koruyacaklarını söyledi.

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK”

15 Temmuz gecesini unutmadıklarını ve bunu hiçbir zaman unutturmayacaklarını vurgulayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gençlerin birlik ve beraberlik bilincini arttırmak ve o geceyi unutturmamak için farklı spor branşlarında müsabakalar düzenlediklerini aktardı.

Düzenlenen müsabakalarda 15 Temmuz şehitlerini andıklarını belirten İl Müdürü Keşküş, “Satranç, Atletizm ve Bilardo branşlarında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla müsabakalar düzenledik. Gençlerimizle milli birlik mesajı verirken 15 Temmuz Şehitlerimizi andık. Bunun yanında Şanlıurfa Valiliğimizin düzenlemiş olduğu 15 Temmuz etkinliklerine de gençlerimizle katılım gösterdik. 15 Temmuz 2016 gecesi kadın çocuk genç yaşlı demeden nasıl sokaklara döküldüysek 15 Temmuz 2017 tarihinde de aynı birlik ve beraberlik ruhuyla meydanları boş bırakmadık. Gençlerimizle sadece meydanları doldurmadık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediğimiz farklı spor branşlarındaki müsabakalara da katıldık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17