banner268

110 engelli kursiyer hayvanat bahçesini gezdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler düzenliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği etkinlikle, engelli vatandaşların, Gaziantep'teki Hayvanat Bahçesi’ni görme ve gezme fırsatını sağladı.

Gaziantep Hayvanat bahçesinde bulunan ve dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan hayvanları yakından görme fırsatı yakalayan engelliler keyifli vakit geçirdi. Hayvanat bahçesinde deve kuşu, ayı, kirpi, maymun, flamingo, çeşitli maymun türleri, zebra, ceylanlar, geyikler, fil, bufalo, lama, sırtlan, kurtlar, çita, leopar, başak kedileri, yırtıcı kuşlar, balık türleri, tavuklar, hindiler, zürafa ve daha pek çok hayvanı ilk kez gören engelliler büyük hayranlıklarla izlediler.

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi engelliler şube müdürlüğü engellilere yönelik farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “Biz engelli vatandaşlarımızla alakalı olarak onların dezavantajlarını gidermeye yönelik faaliyetlerimizi her gün ara vermeden yapmaya çalışıyoruz" dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17