banner262

Yetim, "Resmen adaylığımı koyarak takıma destek olacağım"

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Liginde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor kongresini Pazar günü yapacak. 47 yıl sonra Kemal Saraçoğlu başkanlığında çıktığı TFF 1. Liginde 5 sezon mücadele ettikten sonra tekrar 2. Lige düşen Şanlıurfaspor’u bu durumdan kurtarmak için yönetim kongre kararı almıştı.

Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi mevcut başkan Emin Yetim yaptığıaçıklamada takımın bu durumdan kurtarmak için aday olduğunu açıkladı.

Şanlıurfaspor TFF 1. Liginden 5 yıl sonra kümeye düşmesinden dolayı yöneticiler birbirlerini suçlamaya başladı. İlk açıklamayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor’a maddi ve manevi konusunda her türlü yardımın yaptığını ve önerilerimizi dikkate almadıklarını söylemesi ortalığı karıştırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin açıklamalarına sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başkan Çiftçi’nın açıklaması bizleri üzerken, Şanlıurfaspor’a ne kadar yardım ettiği ortadır diyerek cevap verdi.

Bunun üzerine mevcut Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada takıma kimlerin zarar verdiğini, kimler kanunsuz yollarla zimmetine para geçirdiğini söylemesi bardağı taşıran son damla oldu.

BAŞKAN YETİM KONGRE ÖNCESİ YAPTIĞI SON AÇIKLAMA

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, görev dönemlerinde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla eski kulüp başkanı ve 2 yönetici hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Yetim, yazılı açıklamasında, önceki yönetimler döneminde bazı usulsüz ödemeler tespit ettiklerini belirtti.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını aktaran Yetim, açıklamasında şunları kaydetti: "Bu sezon kulüp başkanlığı yapan,geçmiş dönemde futbol şube sorumluluğu görevini üstlenen ve aynı dönemde sportif direktör olarak görev alan Zafer Tüzün hakkında suç duyurusunda bulunduk.

Bundan sonraki süreç, hukuki bir süreçtir. Artık söz adaletindir. Şanlıurfaspor tarihinde şeffaflık dönemi başlamıştır, kulübü zarara uğratanlar hesap verecektir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17