banner268

“Urfaspor’a 10 milyonluk sponsor hazır”

ŞANLIURFASPOR İÇİN KİMLER ADAY?

Şu ana kadar Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı için adaylığını açıklayan birkaç isim oldu. Kulüp başkanlığı için ilk adını açıklayan isim Suruçlu işadamı kemal Kaya oldu. Kaya’dan sonra işadamı Fatih Şeyhanlıoğlu ve yine iş adamı Reşit Karakaş’ta Şanlıurfaspor için aday olduklarını söylediler. Ancak taraftarlar Şanlıurfaspor başkanlığı için Kemal Saraçoğlu gibi efsane başkanları görmek istiyor.

İPEK’İN PROJELERİ ELLER TUTULUR

Hatırlanacağı üzere Fethi Şimşek istifa etmiş yerine Mehmet İpek’ye adaylığını açıklamıştı. Ancak kulüp başkanlığına İsmail Bağıban seçilmişti. Bu sezon bitmeden Bağıban’da istifa etmiş görevi Emin Yetim’e bırakmıştı. Şanlıurfaspor başkanlığına bir kez daha aday olan Mehmet İpek Urfaspor için kalıcı çözümleriyle aday oluyor. Öyle ki İpek, başkan olması halinde Sarı Yeşilliler’e 10 milyon liralık sponsor bulduğunu ifade etti.

BİRÇOK DELEGESİ VAR

Şanlıurfaspor’da başkanlığa adaylığını açıklayan Mehmet İpek ürettiği çözümleriyle Şanlıurfaspor’a gerekli reçeteyi yazdı. Altyapı okulu, büyük çaplı sponsor anlaşmaları gibi vaatleri ve projeleri olan Mehmet İpek başkan olması halinde Şanlıurfaspor’u ilk sene de 1.Lig’e çıkaracağının da sözünü verdi. Öte yandan Urfaspor’a başkan dayı olan Mehmet İpek’in birçok delegesi bulunuyor.

FUTBOLUN İÇİNDEN GELEN BİRİ…

Kendi hedefleri olan Mehmet İpek kuracağı futboldan anlayan komite ile de Şanlıurfaspor’a faydalı olacak ve daha az maliyetli oyuncular da transfer edecek. Mehmet İpek daha önce de başkanlığını açıklarken, “Şanlıurfaspor Kulüp başkanlığına adaylığımı açıkladım. Yapılan yanlışlardan dolayı Şanlıurfaspor kulüp başkanlığını istiyorum. Özellikle Fethi Şimşek döneminde olan yanlışlardan sonra bu borçları, sıkıntıları bildiğim için başkanlığımı açıkladım. Kendi hedeflerimiz var, hedeflerimizi biliyoruz. Kendi öz değerlerimize değer verdiğimiz zaman daha iyi işler başaracağımıza inanıyoruz. Kendi transfer komitemiz olsun, ekibimiz olsun işi bilen insanlar olduğu sürece güzel şeyler olacağını umuyorum. Ben isterdim ki özellikle siyasilerin, belediyelerin, iş adamlarının şuan yanımızda olmasını isterdim. Sonuçta futbolu bilen, futbolun içinden gelen insanlarız ve Şanlıurfaspor’u en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.


Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269