banner268

Urfa'nın Öz Evlatları Yakın Takipte

Şanlıurfaspor alt yapısında yetişmiş olan olan Şanlıurfaspor A takım 2. Kalecisi Hacı Demircan Şanlıurfaspor'da sözleşmesinin bitmesinin ardından birçok Kulübü şimdiden peşinden koşturmaya başladı.

HACI DEMİRCAN KİMDİR ?

1 Mart 1995 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen  Hacı Demircan çocukluğundan bugüne kadar profesyonel bir kaleci olmak için gecesini gündüzüne kattı.

Okul yıllarında Çantasına defter,kalem dışında Kaleci eldivenini de hiç eksik etmemiştir.

2008 yılında Şanlıurfaspor alt yapısına seçilen Hacı Demircan kısa sürede Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfaspor'a damgasını vurmuştur.

Şanlıurfaspor alt yapısının kalesini korurken milli takım hocaların gözüne takılan Hacı Demircan milli takıma seçilerek milli takım formasınıda terletmiştir.

Çalışmalarının ve aziminin karşılığını 2016 yılında Şanlıurfaspor'da profesyonel mukavele imzalayarak bulmuştur.

Hacı Demircan 2016 yılından itibaren hem Şanlıurfaspor A2 takımının kaptanlığını,hemde A takımın 2. kalecilik görevini yapmıştır.

Şanlıurfaspor'da 2017 Mayıs ayında sözleşmesi sona eren Hacı Demircan'nın birçok kulüpten teklif aldığı gelen haberler arasında.

Urfagap.com olarak Hacı Demircan'a Urfagap.com olarak futbol hayatında başarılar dileriz.

YUNUS EMRE MEST KİMDİR ?

27 Mart 1994 yılında Şanlıurfa'da dünya'ya gelen Yunus Emre Mest 2008-2010 yılları arasında Şanlıurfa amatör takımlarından Anadolu Gençlikspor'da futbol hayatına başladı.

2011 yılında Şanlıurfaspor alt yapısına transfer olan Yunus Emre Mest 2013'ün Ocak ayında Şanlıurfaspor'da profesyonel sözleşmeye imza attı.

Batman petrolspor,Balçovaspor,Hatayspor'da kiralık olarak oynayan Yunus Emre en son 3.lig ekiplerinden payasspor'da oynamıştır.

Oynadığı takımlarda toplamda 26 gol kaydetmiştir.

Ayrıca Balçovaspor'da oynarken Türkiye Kupası maçlarında 2 kez GALATASARAY'a karşı forma giymiştir.

Yunus Emre Mest'e birçok 2.lig,3.lig kulülerinin radarına girmiştir.

Yunus Emre Mest'e futbol hayatında Urfagap.com olarak başarılar dileriz.

Böylesi gençlerin geçmişte olduğu gibi çürüyüp gitmesine izin verilmemesini,memleketlerine faydalı olacak birer sporcu olmaları tüm Şanlıurfa halkının tartışmasız tek isteğidir.

Şanlıurfa halkının tek isteği kendi içimizde yetişen öz evlatlarımıza Şanlıurfa'nın sahip çıkması gerektiği yönündedir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269