banner268

Taraftar Sabahattin CEVHERİ ''Urfaspor'un Düşmesinde Fakıbaba Dönemi Sorgulanmalıdır.''

CEVHERİ ''Urfaspor'un 2.lige düşmesinin başlıca sorumlusu dönemin belediye başkanı FAKIBABA'dır.

Çünkü ben o dönemde 11 Nisan stadının yıkılıp iki kat imar tadilatı yapılarak Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir sağlanması için çok çaba sarf ettim. Hatta projeyi o dönem Başbakanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a götürdüm.

Dönemin Başbakanı olan sayın ERDOĞAN projeyi çok beğendi ve FAKIBABA'ya talimat verdi,ancak FAKIBABA bir türlü projeyi hayata geçirmedi.

Bu konuda gerekli hassasiyeti ve adımları atmadı,böylece Şanlıurfaspor'un ekonomik anlamda kalıcı gelir sağlanması yönünde önünü kesmiş oldu ve Urfaspor bugün 2.lige düştü.

Şunu anlatmak istiyorum;o dönemde bu projenin yanlış olduğunu söyleyen FAKIBABA 11 Nisan stadının yıkılıp,dışardan gelen bir iş adamına yap,işlet,devret modeli ile verilirken neden sesi çıkmadı?

Halbuki ben o dönemde Milletvekili iken,MYK üyesiyken aynı partiden olmamıza rağmen FAKIBABA'nın şutim,otoğar projelerinin yanlış olduğunu komuoyuna açıklamıştım.

Yani doğru birdir. Eğer FAKIBABA 11 Nisan projesinin yanlış olduğunu savunuyorduysa bir başka iş adamına verilirken ve Urfaya 1 kuruş menfaat sağlanmaz iken bir Urfa Milletvekili olarak neden sessiz kaldı.

Yine benim başkanlık dönemimde kurmuş olduğumuz Şanlıurfaspor Vakfı o dönemde aylık 25-30 bin gelir elde ediyordu,bugün bu vakfın 1 kuruş geliri yok.

Ayrıca o dönemde FAKIBABA ve ekibi benzinlik ve halısahayı dönemin yönetimine vererek,urfaspor'un 17 yılını göz göre göre heba etmiştir Urfaspor'un 17 yılına hipotek koymuştur.

Kısacası ben kulüp başkanlığı yaptığım dönemlerde de sonra ki dönemlerde de hep şunu söyledim,urfaspor'un kurtuluş reçetesi kalıcı gelir,kalıcı gelir,kalıcı gelirdir.

Eğer o dönemde belediye başkanı olan FAKIBABA bizzati dönemin Başbakanının onay verdiği üzerinde hassasiyetle durduğu o projeyi,o imarı vermiş olsaydı bugün Şanlıurfaspor ayda 150-200 bin dolar kalıcı gelir sağlamış olacaktı ve Şanlıurfaspor o dönemi baz alırsak 1-2 yıl sonra Süper lige çıkmış olacaktı.

Görünen o ki Şanlıurfaspor'un bundan sonra da ayakları üzerinde durabilmesi için Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir getirecek projeleri hayata geçirmeliyiz.

Ancak bu projeler hayata geçtiği takdirde bir üst lige çıkabiliriz,aksi takdirde günü kurtarmak adına yapılan operasyonlar taşıma su ile değirmen çevirmektir''dedi.

CEVHERİ,o dönemde 11 Nisan stad projesi ile ilgili başta taraftarlar,STK'lar,basın bize destek vermediler. Bugün gelinen noktada ne yazık ki haklı olduğumuz ortaya çıktı,fakat Urfaspor'umuz 2.lige düşmekten kurtulamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17