banner268

Tamam mı Devam mı?

Sezona zirve parolasıyla giren Şanlıurfaspor bitime 90 dakika kala düşme potasının en sıkıntılı takımı. Sahasında ligde herhangi bir iddiası kalmayan Elazığspor’u ağırlayacak olan Ceylanlar, yarınki kritik randevudan mutlaka galip ayrılmak zorunda. Sarı-Yeşilliler’e beraberlik bile yetmiyor. Takımı 3 maçlığına Hayati Soydaş’a emanet eden Şanlıurfa, kazanması durumunda ise Büyükşehir Belediye Gaziantepspor’un evinde Giresun’a puan kaybetmesini bekleyecek.

Şanlıurfaspor son hafta Elazığ’ı yenemezse diğer sonuçlar ne olursa olsun küme düşüyor. Ceylanlar, kazanırsa Gaziantep Belediye’nin puan kaybını bekleyecek...

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş  ve Mustafa Sarvanlar yapacak.

Şanlıurfaspor-Elazığspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şanlıurfa Gap Arena'da oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak mücadele TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.

Düşme potasında son durum...

Mersin İdmanyurdu’nun daha önce düştüğü ligde 16. ve 17. sıralar için 5 aday bulunuyor. 35’er puana sahip Adana Demirspor ve Samsunspor, 34’er puanlı Bandırmaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor ile 33 puanı bulunan Şanlıurfaspor, ligde kalmak için son haftada sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele verecek.

Adana Demirspor’un deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağı son haftada Büyükşehir Gaziantepspor, Giresunspor’u, Şanlıurfaspor da Elazığspor’u konuk edecek. Ligde son haftaya düşme ihtimaliyle giren iki takımın mücadelesinde Samsunspor ile Bandırmaspor, Samsun’da karşılaşacak..
.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269