banner262

Süt,"takımımızın yalnız olmadığını kamuoyuna duyurmamız gerek"

Süt, Şanlıurfaspor'un haksızlığa uğradığını belirterek, ''Bilindiği üzere, Şanlıurfaspor 2016-2017 sezonunda gerek hakem hataları, gerekse Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendi sahamızda oynadığımız maçlarda ve deplasmanlarda hiçbir taşkınlık ve olaya sebebiyet vermemesine rağmen büyük cezalara maruz kalmıştır ve gelinen bu süreçte Şanlıurfasporumuz küme düşürülmüştür,'' dedi.

Süt, açıklamasının devamında ise; Şanlıurfaspor Avukatı Oytun Süllü ve Şanlıurfaspor Başkan Vekili Mehmet Giray Küçük'ün Federasyon İcra Kuruluna resmi başvuruda bulunmalarına ilişkin desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

Süt'ün açıklamalarından satır başları şöyle:

'' Sezon içerisinde oynanan muhtelif maçlarda, bariz bir şekilde Gaziantepspor kulübünün bazı maçlarda oyunun neticesine etki ederek, futbol kulübümüzün ligden düşmesine önayak olmuştur.''

''Gelinen bu süreçte, Şanlıurfa’nın en büyük markası olan Sarı- Yeşilli armamız asla ve asla sahipsiz değildir. Ben bu noktada bir çağrıda bulunarak, bütün Şanlıurfa kamuoyunu, milletvekillerimizi, işadamlarımızı, Stk’ları, kamu kurum ve kuruluş amirlerini, belediyeleri, taraftarlarımızı, kısacası Şanlıurfa’ya gönül veren herkesin; Ankara’da bulunan TFF Merkez Binası önünde basın açıklaması yapmaya ve Şanlıurfasporun uğradığı haksızlığı spor kamuoyuna duyurmak üzere davet ediyorum.''

''Biz Duru Tv ailesi olarak her zaman Şanlıurfasporumuzun yanında olmuşsuzdur. Doğru ve yanlışları her zaman gündeme getirerek takımımıza destek olmak için her türlü imkanı sağlamışızdır.

''Sosyal medya üzerinden, basın ve kamuoyu kanalıyla federasyonumuzu mesaj yağmuruna tutarak, gelinen bu noktada takımımızın yalnız olmadığını kamuoyuna duyurmamız gerektiğinin bilincinde olmamız lazım.'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17