banner262

SON DAKİKA: İsmail BAĞIBAN'dan Jet Yanıt

Yönetim kurulu başkanımız Fuat Erbülbül'e yaptığı açıklamada Başkan Bağıban şunları söyledi,''Önce ki akşam bir TV programında Şanlıurfaspor Başkanı ve yöneticileri tarafından şahsımı hedef alan açıklamaları hayretler içerisinde dinledim. Konuyu hukuka taşıyacağımdan ötürü pek fazla birşey söylemek istemiyorum ama çamur at izi kalır yaklaşımlarıyla şahsımı,firmamı ve ailemi hedef alan asılsız açıklamalar karşısında söyleceğim tek şey; yaptıkları bu açıklamaları ispat etmezler ise her kim olursa olsun kendilerini münferit ilan edeceğim.Ben Şanlıurfaspor'a yönetici olmadan evvel de gerek şahsım,gerek firmamız her zaman Şanlıurfaspor'a destek olmuş ve olmayada devam etmiştir. Biz birileri gibi ne Şanlıurfaspor'u siyasette nede ihale almak için kullandık.''Diyerek konunun muhattapları ile yargı önünde hesaplaşacağız''dedi.

Şanlıurfaspor'lu bir grup taraftarlar ise haber sitemizi arayarak görüşlerini dile getirerek şunları söylediler,''İsmail Bağıban yıllardır Şanlıurfa ekonomisine katkı sağlayan istihtam yaratan,urfa'yı seven ve Urfaspor için her zaman elini taşın altına koyan bir hemşehrimizdir.Yöneticiler başarısızlıklarının ve siyasi geleceklerine bir kılıf bulmak adına,çamur at izi kalır nispetinden İsmail Bağıban'a aslı ve astarı olmayan suçlamalarda bulunmuşlardır. Burası Şanlıurfa herkes herkesin ne yaptığını iyi bilir,nerden geldiğini iyi bilir.Onun için yapılan bu çirkin saldırı ve iftiralar er geç hakikatle yüzleşecektir. Bizler Şanlıurfaspor taraftarları olarak İsmail Bağıban'ın Urfaspor'u kullanarak böyle küçük hesaplar üzerinde olmadığını iyi bilir''diyerek Bağıban'a destek çıktılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17