banner268

Şanlıurfa’nın Başarılı Kalecisi Ebubekir Elihoş Bütün Takımları Peşinden Koşturuyor

Daha ilkokuldayken takıma giriyor

2004 yılında ilköğretim 2. sınıf öğrencisi iken okul takımına alınan Ebubekir Elihoş daha 8 yaşındayken okul takımında gösterdiği performansla eski Urfaspor kaptanı Uğur Akyüz’ün dikkatini çekiyor ve  futbol macerası  başlamış oluyor.Uğur Akyüz’ün tavsiyesini dikkate alan dönemin alt yapı Hocası Abdurrahman Eskici,Ebubekir’deki kalecilik yeteneğini keşfederek minikler takımına dahil etti.

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, spor yapan insanlar, stadyum, çim ve açık hava

Profesyonelliğe geçti

2004'te     futbola başlayan ,2007'de  filiz lisansı çıkan ve Urfaspor'un en alt kategorisinden futbola başlayan kaleci Ebubekir Elihoş 2014 yılında Cihat Arslan’ın  isteği doğrultusunda yönetim tarfaındam profesyonel yapıldı.O günden bu güne dönem dönem “A”  takım kadrosunda yer alırken ,bununla birlikte U 21’takımının kalesini de başarı ile koruyan genç kaleci hocalarının ve arkadaşlarının da en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Bu sezon sonu Urfaspor ile sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki Ebubekir Elihoş şimdiden bir çok takımın takibinde ve transfer listesinde.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269