banner262

POTADA BÜYÜKŞEHİR FARKI

11 Nisan spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı, rakibi Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü karşısında ilk seti 12-9, ikinci seti 26-19 tamamladı.

Şanlıurfa ekibi, üçüncü seti 21-12, dördüncü seti 20-10’luk skorla tamamlayarak potadan 79-50 sayı ile karşılaşmadan galip ayrıldı.

Ligin 27. Haftasında 7. Sırada yer aldıklarını ve Play Off’larda mücadele etmek istediklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Antrenörü Serdar Yıldırım, ‘’Çok değerli 2 puan aldık. Şu anda süper ligdeyiz. Süper ligin artık son 3 haftası kaldı. Bizlerde hedefimiz olan Play Off’lara gitmek istiyoruz. Play Off’lar için önemli iki puan alarak avantajlı hale geldik. Artık son 3 haftaya geldik, artık son 3 haftada ihtiyacımız olan puanları alarak hedefimiz olan süper lig yolunda ilerlemek istiyoruz. Süper lig tabi Şanlıurfa tarihinde tekerlekli sandalye basketbolda ilk kez böyle bir başarıyı elde ediyoruz. Burada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Belediyemizin desteği sayesinde takımımız bu sene gerçekten çok iyi performanslar elde etti. Şu anda ilk 7. Sıradayız. İlk 8 play off’a gidecek. Play Off’ta güçlü takımlar var. Burada Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi gerçekten çok iyi kadrolara sahip olan takımlar var. Ama bu arenada Play Off’ta Şanlıurfa’nın ismini ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin ismini oralara gururla yazdıracağız’’ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17