banner268

Kayyumdan 122 öğrenciye spor malzemesi

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kayyum atanan belediye tarafından ilçede spor ile uğraşan 20’si kız olmak üzere toplan 122 öğrenciye, spor malzemesi hediye edildi. Proje, Bozova Sporla Tanışıyor adı altında Kaymakamlık öncülüğünde, Bozova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülüyor.
Proje kapsamında 7 ile 14 yaş grubuna yönelik 20 kız, 102 erkek olmak üzere toplam 122 sporcu öğrenciye Bozova Belediyesi tarafından eşofman takımı, forma, şort ve ayakkabı verildi. Malzeme dağıtım törenine Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Yarbuğlubaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Aksoy ve Yazı İşleri Müdürü Müslüm Turgut katıldı.
İlçede sporun daha da yaygınlaştırılması için yürütülen projeyle atletizm, futbol, basketbol, voleybol, badminton ve kano branşlarında, alt yapıya yönelik sportif kurslarda eğitim alan öğrencilerin, okullararası ve kulüplerarası müsabakalara hazırlanmaları amaçlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17