banner268

İstanbul'daki Urfalılardan Urfaspora Tam Destek

 YILMAZ,''Şanlıurfasporda yıllarca kaptanlık yapmış olan ve başarıların en büyük mimarlarından birisi olan,her zaman gururla söylediğim Kaleci Mutlu YILMAZ'ın oğlu olarak, Şanlıurfada sadece spor alanında değil kişisel alanda da urfalı urfalıya sahip çıkmıyor.Ama bunun değerini urfadan çıkınca anlıyor insan.Dışarıda biz tanıyalım tanımayalım her urfalı hemşerimize sahip çıkmak zorunda hissediyoruz kendimizi.

Bu davranışı şanlıurfadaki hemşerilerimizden urfada da görmek istiyoruz.

Urfaspora gelince; Bir çocuğun başarısızlığı sadece kendisinden kaynaklanmaz.Ona sahip çıkan anne babasında ilk olarak suç aranır ve veli toplantısına çağırılıp sorunlar çözülmeye çalışır.Bizimde veli toplantımız sahamızda olan maçlardır.İlgisizlik ağır bir yüktür.Başarıya giden bir yol varsa oda motive ve destekten gelir.Urfaspora yabancı asla sahip çıkamaz gelir parasına bakar ve olmadı der gider.Ama sahada futbolu bilmeyen 11 urfalı  bile koyulsa şehir uğruna tabiri caiz ise namusa boğar ve elinden gelen fazlasını yapar.Çünkü şehir demek insanın namusu demek.Biz bu psikoloji ile büyüdük böyle biliriz.Batılılaşmayı isim yapmayı bırakıp başarı yolunda Şanlıurfa olarak birleşmek zorundayız.Yoksa biri gelir biri gider...                      

 Biz her zaman her ne olursa olsun ŞANLIURFASPORUN tam destekçisiyiz orda olamasakta maçlarda kalbimiz hep statta atıyor ve atacakta.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Saygılarımı sunuyorum.Teşekkür ederim''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şiyar BUCAK 4 yıl önce

Kral dayım benim ADAM

banner270

banner17