banner262

HALİLİYE’DE GENÇLERİN ADRESİ YAZ SPOR OKULLARI OLUYOR

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “sağlık ve sporun kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor.

Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursunda şampiyon sporcular yetiştiriliyor. Lisanslı sporcular yetiştirilen kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kurslara katılan gençler başarılarıyla Şanlıurfa’yı gururlandırırken, kendilerine sunulan imkanlarla başarıdan başarıya koşuyor. Belediye bünyesinde açılan Yaz Spor Kursları ile kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden gençler, sunulan imkan dolayısıyla Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Yaz Spor Okulları için yeni kayıtların başladığı ve 7- 14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kursa müracaatların spor merkezlerinden alınacağı belirtildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kuracağı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17