banner268

Gençlikspor Kraliçeleri TÜRKİYE Şampiyonasına Hazırlıklarını Hızla Sürdürmeye Devam Ediyor

HABER:MESUT CAN YILMAZ

Geçen yılki başarısı olan TÜRKİYE 6.sı olan Gençlikspor bayan futbol takımı bu yıl çitasını yükseltti.

Şampiyona'ya dur durak bilmeden tam gaz hazırlanan Şanlıurfa gençlikspor kraliçeleri haftada 5 antreman yaparak rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Önümüzdeki günlerde grupların ve şampiyona'nın olacağı ilin belirlenmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Urfagap.com Genel Yayın Yönenetmenimiz Mesut Can Yılmaz'a açıklamalarda bulanan Gençlikspor bayan futbol takımının Teknik Direktörü Mustafa Abak Şunları Söyledi;

Çok sıkı bir tempoda çalışıyoruz. Şampiyonaya sayılı günler kaldı heyecanımız artıyor.  

Heyecanımız arttıkça kızlarımız daha istekli ve arzulu antremanlarını sürdürüyor.

Geçen yılki başarımızı alt edip bu yıl daha güzel başarılara imza atmak istiyoruz.

Biz her yıl olduğu gibi şampiyonada ve guruplarımızda sadece saha içerisinde değil,saha dışında da örnek bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

İnşallah her zaman olduğu gibi bu şampiyonadan da alnımızın akıyla çıkacağıcamıza inanıyoruz.

Biz hedefi olan ve her zaman çitayı yükselten Şanlıurfa'nın tek bayan futbol takımıyız. Bundan gayet mutlu olduğumuzu belirtirim.

Kızlarıma güveniyorum, yardımcı antrenörüm ve kaptanım olan Dilan Dicle Kolbüken ile TÜRKİYE şampiyonasına takımımızı aralıksız büyük bir hızla hazırlıyoruz''dedi.

URFAGAP.COM OLARAK GURURUMUZ ŞANLIURFA GENÇLİKSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMIMIZA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269