banner268

GENÇLİKSPOR KIZLARINDAN MESAJ VAR: ''ADANA'YI TALAN ETTİK DÖNÜYORUZ.''

Şanlıurfa gençlikspor bayan futbol takımı bugün saat 15:00'da son deplasmanı olan Adana'da Adanagücüspor ile karşılaştı.

90 dakika boyunca rakibine topu göstermeyen Gençlikspor bayan futbol takımımız Adanagücüspor karşısında adeta şov yaptı. Hakemin düdüğü çaldığından itibaren üst üste pozisyonlar yaratan Gençlikspor henüz DK.9'da Merve Tapşık'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gençlikspor takımı bulduğu golden sonra rakibini kendi yarı sahasına hapsetti ve bu defa DK.30'da Merve Çavur sahneye çıkarak durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı böyle tamamlandı.

Maçın 2. yarısında Adanagücü bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve Gençlikspor'un atamayana atarlar taktiği ile Dk.55'te Hatice Kübra Tapşıkoğlu'nun attığı golle Gençlikspor 3-0 öne geçti.

3-0'dan sonra rahat bir oyun sergileyen Gençlikspor bayan futbol takımı Dk.80'i gösterdiğinde bir kez daha Hatice Kübra Tapşıkoğlu kendisinin 2. takımının 4.golünü atarak skoru tayin etti.

Böylece Gençlikspor Bayan Futbol takımımız Puanını 55'e yükselterek 3.sırada ki yerini korudu.

Gençlikspor Bayan Futbol takımımız ligin son haftasında kendi evinde lider Dötyolspor'u konuk edecek.

Urfagap.com Ailesi olarak tüm müsabakalarında Şanlıurfayı en iyi şekilde temsil eden Gençlikspor Bayan Futbol takımımıza başarılar diliyor,ayrıca teknik direktör Mustafa Abak hocamızıda kendini sonuna kadar takımına adadığı için tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17