banner268

Gemiyi Terk Eden Hain Fareler

“Bu sezon Urfaspor forması giyen fakat takım kötü günler yaşayınca kenti terk edip kaçan hain fareler asla iflah olamayacaklar. “

BATUHAN KARADENİZ 

Türk futbolunun haylaz, yaramaz ve adam olmayan çocuğu Batuhan 20 gol atacağım vaadiyle Urfaspor yöneticilerine verdiği sözü ligin son 5 haftasına girilirken sözde sakatlığını bahane edip İstanbul’da eğlence kulüplerinde boy gösterdi. Bununla da kalmadı takım içerisinde gruplaşma yaparak takımın tüm kimyasını bozdu. İddia edilen iddiacılığı tespit edilmedi ama Elazığ maçında yalan sakatlığı ile 30. dakika da oyundan çıkıp maçın devre arasında bindiği araçla soluğu Adana havalimanında aldı ve İstanbul’a kaçtı. 

KAĞAN SÖYLEMEZGİLLER 

Sezon içinde takıma olumlu katkılar sunan fakat son 7-8 maçta çok kötü performans sergileyen orta saha futbolcusu Manisaspor maçında Umut Gündoğan’a kafa atarak gördüğü kırmız kartla son haftaya cezalı girdi, o da Manisa’dan Urfa’ya gelmeyerek hem kendi futbol geleceğine hem de takımına ihanet etti.

 BATUHAN ARTASLAN

 Gerçekten sakatlığı vardı fakat son maçta Urfa’ya gelip kader birliği yaptığı arkadaşlarına destek verebilirdi. 

İYAYİ BELİEVE ATİEMWEN 

Ligin devre arasında Rizespor’dan kiralanan siyahî futbolcu Manisaspor maçının bitiminin hemen ardından takım otobüsüne binmeyerek stad önüne gelen ticari taksiyle kaçarak Urfaspor’u terk eden hainler arasına katıldı. 

ANDREİ MARC

 Urfaspor kulübü ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Romen oyuncu kart cezasını bahane ederek son hafta ölüm aklım maçın da hem arkadaşlarını hem de Urfaspor kulübünü yarı yolda bırakarak memleketine kaçan hainler kervanına katıldı. 

BAKARY SORO 

Devre arası takıma katılan stoper Soro sakatlığını bahane edip son maçta takımına ve takım arkadaşlarına ihanet ederek kenti terk etti. 

TOMİÇ VJEKOSLAV 

Sezon başında takıma transfer edilen Hırvat kaleci sezon boyunca istenilen performansı bir türlü gösteremedi o da son maçta karakterini alıp ülkesine kaçtı. 

DAUDED NDONGALA 

Devre arasında Balıkesirspor’dan transfer edilen siyahî futbolcu sürekli sorun çıkararak ve bahaneler üreterek maç kadrolarında yer almadı. Balık baştan kokar sözünün tam adresi Ndongala da unutulmayan ihanetçiler arasında yerini aldı. Urfa ve Urfaspor taraftarları kenti ve takımı satan ihanet eden bu futbolcuları asla unutmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17