banner268

Futbol Yaz Okullu kayıtları başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor yaz ayı okul kayıtları sürerken, kurslar çerçevesinde düzenlenecek futbol az okuluna ise başvurular pazartesi günü başlıyor. 5 gün sürecek kayıtların ardından eğitimlere başlanacakken, kurs yaş aralığı ise 07-12 olarak belirlendi.

Uzman eğitmenler eşliğinde verilecek kurslarla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Yusuf Bengi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılım beklediklerini söyledi. Bengi, “Ücretsiz olarak çocukları yaz futbol okuluna bekliyoruz. Ailelerin çocukları kurslara getirmesini istiyoruz. Küçük yaşlarda sahalarda olmak ileriye yönelik tecrübe edinmelerini sağlar. Çocukların sporla iç içe olması zararlı alışkanlıklarında önüne geçer. Sağlıklı bir nesil yetişir ailelere çağrımız çocukları sporla birleştirmeleridir. Bu emeklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Nihat Çiftçiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269