banner268

Ekinciden Viranşehir Belediye spor’u tebrik etti

Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 1. Gurup’ta mücadele eden Viranşehir Belediye spor, geçen hafta sona eren ligi 31 puanla 2. Sırada tamamladı. Şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve önümüzdeki sezon da BAL’da Şanlıurfa’yı temsil edecek olan Viranşehir Belediye spor’un ligdeki mücadelesi Viranşehir halkı tarafından takdirle karşılandı.

Viranşehir’de sağ siyasetin duayen ismi Mehmet Ekinci de Viranşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış’ı ziyaret ederek, takımın aldığı başarılı sonuçlarından dolayı tebrik etti. Viranşehir FM Genel Müdürü Garip Taşçının da bulunduğu ziyarette, Kulüp Başkanı Karakış tarafından kanaat önderi Ekinciye Viranşehir Belediye spor kaşkolü hediye edildi.

Viranşehir Belediye spor’u yakından takip ettiğini belirten Ekinci, “Şampiyonluğu kaçırmasından dolayı büyük üzüntü yaşadık, inşallah yeni sezonda güçlü bir kadro kurularak ligi şampiyonlukla tamamlar” dedi.

Viranşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış ise, yaptığı ziyaretten dolayı Mehmet Ekinciye bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum, Viranşehir Belediye spor’un başarısı bir ekip işiydi  biz yönetim olarak iyi bir ekip kurduk asil bu başarının mimarı Viranşehir belediye başkanı Salih ekincidir bize her konuda yanımızda olan maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Sayın Salih Ekinciye teşekkür ederiz

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17