banner262

BUDAK,Şanlıurfa Spor liğe dönmeli

Ortaya çıkan şike ve teşvik kayıtları ile ilgili açıklama yapan BUDAK,çok açık şekilde görünüyor ki bu futbolcular şike yapmış ve Şanlıurfa spor bundan dolayı kümeye düşmüştür.

Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna sesleniyoruz.Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı.Şanlıurfaspor’un hakkını bir an evvel teslim edin dedi.

Şike ve teşvik vermenin artık ağır suçlar kampasımına girdiğini anımsatan BUDAK,Tapeler incelediğinde çok açık bir şekilde görünüyor futbolcular kendi aralarında oturup

Şanlıurfasporumuz’un küme düşürmüşler.Şanlıurfaspor’un üzerine oyunlar oynanmış.ama; ne yazık ki sporu siyasete alet edenlerden tek bir açıklama bile yok. iktidarın 9 adet milletvekilli bir bakan ve B.şehir olmak üzere 4 adet belediye başkanı olmasına rağmen hiçbirinden ses yok.Ş.urfaspor,Şanlıurfa bizim ortak değerimizdir.hepimizin sahip çıkması lazım.Şanlıurfa sahipsiz değildir herkes bunu böyle bilmelidir. Ben buradan tekrar bir çağrı yapmak istiyorum hiçbir Urfalı bu işin peşini bırakmasın sonuna kadar mücadelemizi sürdürelim. Bu konuda kesinlikle haklıyız Urfaspor’un haklarını geri verilip şike yapan takımın veya takımların küme düşürülmesi lazım.Türkiye Futbol Federasyonunda bu çağrılara kulak vermesi ve hukuk çerçevesinde Şanlıurfa sporun haklarını geri vermesini bekliyoruz.

Urfasporula ilgili kararın ADALETLİ bir şekilde verilmesini bekliyoruz.Haklarının verilmesini Hak ettiği yere getirilmesini istiyoruz.Şanlıurfa İl başkanlığı olarak konuyu yakından takip ediyoruz ve etmeye de

devam edeceğiz dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17