banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARI HAVUZA DAVET ETTİ

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açıldı. Doğukent Mahallesinde bulunan yüzme havuzunu ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, havuzun durumu ile ilgili bilgi alırken, havuza gelen vatandaşlarla ve gençlerle sohbet etti.

Bin metrekaresi kapalı, beş bin metrekaresi de açık alan olmak üzere 6 bin metrekare üzerine yapılan yüzme havuzunda iç kısımdaki tüm çalışmalar ile birlikte dış kısımdaki yeşil alan peyzaj işlemi de tamamlandı. Bakım ve temizlik yapılacak olan cuma günleri hariç haftanın 6 günü hizmet verecek olan havuzda kadınlar için de ayrı gün ve seanslar olacak.

Havuzu ziyaretinde bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, güzel bir hizmeti ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, donanımlı ve güzel bir tesis olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli tüm vatandaşları havuza yüzmeye davet ederken, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız kapalı yüzme havuzumuz bugün itibariyle faaliyete geçti. İlk bir hafta ücretsiz olacak ve ondan sonra da programlı olarak faaliyetini sürdürecektir. Tabi ki kadınlar için de havuzumuz haftanın üç günü hizmette olacaktır. Bu güzel tesise tüm vatandaşlarımızı yüzmeye bekliyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun seansları ve ücreti önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17