banner268

Bağıban,"Kişisel Çıkar Hesabı Yapanları Allah'a Havale Ediyorum"

Bu akşam Duru TV'de yayınlanan Mahmut Kılıç'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Şanlıurfaspor eski başkanı Gürbağ yönetim kurulu başkan yardımcısı başarılı iş adamı sayın İsmail Bağıban 2 saate aşkın süren programda tüm soruları içtenlikle cevapladı.

Son günlerde hakkında yapılan spekülasyonlara belgeler ile tokat gibi cevap verdi.

Bağıban Şanlıurfaspor sevdalısı olduğunu ve bu sevdanın birkaç kişinin ithamıyla bitmeyeceğini, 25 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Urfaspor'un maddi,manevi yanında yer alacağını ifade etti.

Bağıban Urfaspor'da 9 aylık başkanlık döneminde verdiği paraları belgeleri ile ortaya koydu. Gerekirse alacaklarını hibe edeceğini söyledi. Ancak beraber yola çıktığı arkadaşlarının kendisini kırdığını,Bağıban ismi üzerinden kişisel çıkar ve hesapları yapılmasını eshetle karşıladığını,bu asılsız idaaları ortaya atanları ALLAH'A havale ettiğini ve yargı sürecinin başladığını söyledi.

Başkan Bağıban tüm bunlara rağmen gerek şahsının,firmasının Şanlıurfa'ya istihtam kazandırmaya devam edeceğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini,bundan sonra da çok büyük projelere imza atarak Urfa'ya ve Urfaspor'a faydalı olmaya devam edeceğini söyledi.

Duru Tv'de yayınlanan spor özel programına tabir yerindeyse tüm Şanlıurfa halkı kilitlendi. Bağıban'nın çok özel açıklamalarını kaçıranlar için gece saat 02:00'da spor özel programının tekrarı verilecektir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269