banner262

Milletvekili Aydınlık, Yetkilileri Göreve Davet Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, önceki gün Şanlıurfa Fuar Merkezinde açılışı gerçekleştirilen Evlilik, Mobilya ve Dekorasyon fuarını ziyaret etti.

Fuarda ziyaretçi sayısının çok az olduğunu gören Milletvekili Aydınlık, yetkilileri göreve davet etti.

Evlilik, Mobilya ve Dekorasyon fuarını ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Aydınlık, “Bugün Şanlıurfa Fuar Merkezinde açılan Evlilik, Mobilya ve Dekorasyon fuarını ziyaret ettik. Fuara çok az sayıda firmanın katıldığını ve ziyaretçi sayısının çok az olduğunu gördük. Firma sahipleri 100 binlerce lira para harcama yaparak bu organizasyonlara katılıyorlar.

Firmalar İlimizin tanıtımına katkıda bulunuyorlar ve vatandaşların daha uygun fiyata alış veriş yapmasını sağlıyorlar. Ancak İlimizde düzenlenen bu güzel fuar organizasyonunun tanıtımına, ulaşımına ve firmalara kolaylık sağlanmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ne yazık ki gerekli katkıda bulunmuyorlar. Bu hayat pahallılığı ve ekonomik sorunlarda firmalar 100 binlerce lira para harcayarak, bu fuarlara katılıyorlar. Yazıktır bu insanların yaptığı masraflara. 2 buçuk milyon nüfuslu Şanlıurfa’da açılan Koskoca bir fuara sadece 7 tane Mobilya mağazası firması katılmış. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin başta otobüs tahsisi olmak üzere bu fuara gerekli katkıyı sunmasını bekliyoruz” dedi.

Fuar Ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Süleymaniye Meydanı ve çevresindeki esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Bölgedeki esnaf işsizlik ve hayat pahallılığı nedeniyle, yaşadıkları sorunları Milletvekili Aydınlık’a ilettiler.

Milletvekili Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile Ülkemizde ve İlimizde yaşanan sorunların tümünü çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17