banner268

Milletvekili Aydınlık 4 Gün Boyunca Bingöl Halkını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Genel Merkezin görevlendirmesi ile Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdiyle birlikte, 03.06.2022 tarihinde Bingöl İline gitti. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Bingöl İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Aydınlık, İl Başkanı Hasan Aktaş ve İl Yöneticileri ve Patrikliler ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş ile birlikte, 03.06 2022 ve 06.06.2022 tarihleri arasında 4 gün boyunca Bingöl İlinde Enafı, vatandaşları, Çiftçileri, Köylüleri, İşçileri ve Partilileri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Daha sonra Bingöl Engelliler Derneği'ni, Memur-Sen'e bağlı Bingöl Eğitim-Bir-Sen'i, 12 dernek ve 22 köyün oluşturmuş olduğu Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformu'nu, Bingöl Toplu Taşıma Kooperatifini, Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği'ni, yerel ve ulusal basın temsilcilerini, Esnaf Sanatkarlar Odasını, Bingöl Barosunu, Eğitim-Sen Bingöl Şubesi'ni, Bingöl Muhtarlar Derneğini ve Bingöl’ün İçlerini ziyaret etti.

Bingöl’de yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile Ankara Milletvekilimiz Ali Haydar Hakverdi ile birlikte, Bingöl İlimiz’de 4 gün botunca ziyaretlerde bulunduk.

Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde iğneden ipliğe aklımıza gelen tüm ürünlere zam yapılası nedeniyle, İnsanlarımızın çok sıkıntı çektiğine şahit olduk, Bingöl’de kime bir dokunduysak bin ah işittik. Hayat pahallılığı ile mücadele eden insanlarımızın maalesef mücadele edecek gücü kalmamıştır. Son 1–2 yıl içerisinde tüm ürünlere Yüzde 100 ile yüzde 400 arasında zam yapıldı. Vatandaşlarımız temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma gelmişler. Ben inanıyorum ki Halkımız kendilerini bu hayat pahallığı sıkıntısına sokan AK PARTİ İktidarını ilk seçimde gönderecektir. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile çözüme kavuşturacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ülke genelinde vatandaşlarımızın yararına yapmış olduğumuz çalışmalar aralıksız devam edecektir. Bingöl’de bize ilgi ve alaka gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269