banner268

HİLVAN’IN SAĞLIK VE DOĞALGAZ SORUNU MECLİS GÜNDEMİNDE

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yaşanan doktor eksikliğinin Hilvan’da da aynı şekilde devam ettiğini belirten Aydınlık, “Hilvanlı hemşerilerim de sağlık konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiriyor. Neredeyse her ilçemizde olduğu gibi Hilvan’da da doktor eksikliği vatandaşlarımızı başka ilçelere ya da illere gitmeye zorluyor. Örneğin Hilvan Devlet Hastanesi’ne kadın doğum uzmanı haftada 3 gün geliyor ve yetersiz kalıyor, diğer alanlarda da uzman doktor eksikliği var” dedi.

Hilvan ilçesinde doğalgaz hatlarının hala 3’te 2’sinin tamamlanmadığı için vatandaşlardan şikâyet aldığını dile getiren Aydınlık, “Hilvan’da doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması şart. Hilvan’ın 3’te 2’si doğalgaza kavuşamadı. Bu konuda da vatandaşlarımızın şikâyeti var. Her iki konuda gerekli çalışmaların hızla yapılmasını hemşerilerim adına istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17