banner262

GUNBAY "İbrahim ÖZYAVUZ  DEMEK HİZMET DEMEKTİR "

Günbay,İbrahim Özyavuz demek hizmet demek olduğunu belirterek şu görüşleri dile getirdi,

"Şanlıurfa MHP milletvekilimiz sayın Özyavuz devletin bekası, milletin refahı ve  MHP nin başarısı için gece gündüz demeden her alanda ve her platformda Sanlıurfayı temsil etmekte sayın vekilimizi halkla her zaman iç içe gönül gönüle olması ve arayan her vatandaşın direk olarak ulaşması "vekil dediği böyle olur"dedirtiyor.

Bizler Şanlıurfa'nın her alanda marka şehir olmasını arzu ediyorsak sayın İbrahim Özyavuz gibi siyasetçilerin sayısını artırmamız gerekir "diyerek Özyavuz'un Şanlıurfa için bir şans oldugunu bölgenin kalkınması ve huzuru için çalışan çabalayan İbrahim ozyavuz'a tesekur ettiğini söyledi.

Gunbay TBMM ziyaret ettiği Milletvekili İbrahim Ozyavuz'a Şanlıurfa'ya ve Sanliurfalilara gösterdiği ilgi ve destek için bir kez daha teşekürlerini bildirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17