banner262

Çiftçi "hahoo hahoo" diyor!

Son günlerde Şanlıurfa gündeminden düşmeyen sulama birlikleri, bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na taşındı. Sulama Birliklerinin enerjisinin kesilmesiyle tarlasına su veremeyen çiftçilerin derdini Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık dile getirdi. TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Milletvekili Aydınlık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa'da DEDAŞ âdeta terör estiriyor, sulama birliklerinin borcu nedeniyle elektrik verilmiyor. Günşığı Cullap sulama birliğinin 9 milyon borcu var ama borç faizle birlikte 18 milyon olmuş. DEDAŞ ‘18 milyon yatırmazsanız suyu bırakmayacağız’ diyor, Haktanır Sulama Birliği de aynı durumda. ‘Dağı taşı ekin’ diyen iktidar, 500 bin dönüm tarlada buğday, mısır, arpa, mercimek kuruyor ama kimse bunu bilmiy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17