banner268

BAŞKAN EKİNCİ’DEN TEŞEKKÜR

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa’da düzenlenen Toplu Açılış Mitingine 110 bin kişinin katıldığını belirterek, Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha sevgiyle bağrına bastığını söyledi.

Viranşehir ilçesinden de AK Parti İlçe Başkanlığı ile yaptıkları organizasyonla binlerce kişinin araçlarla yaptıkları konvoy halinde Şanlıurfa’ya giderek mitinge katılım sağladığına da dikkat çeken Başkan Ekinci,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Urfa mitinginde coşkularına ortak olan Viranşehir başta olmak üzere tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti.

Başkan Ekinci, Şanlıurfa’nın bir kez daha muhteşem duruş sergilediğini vurgulayarak, “Viranşehir ve Şanlıurfa ile bir kez daha gurur duyuyoruz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Başkan Ekinci,  açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa Abide Kavşağı, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir pompaj sulaması 1. ve 2. Kademe, Viranşehir Pompaj Sulaması Pompa İstasyonu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin de hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17