banner268

VALİ AYHAN, EYYÜBİYE İLÇESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Gezi Kapsamında yapımına devam edilen Eyyübiye Millet Bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Ayhan, Şanlıurfalıların rahat ve huzurlu vakit geçirebileceği sosyal donatı alanlarını da içinde barındıran kentsel dönüşüm bölgesinde yapımı devam eden konut alanlarını da gezdi.

Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otağı'nı ve 15 Temmuz Gençlik Merkezindeki hizmetleri de yerinde gören Vali Ayhan, Gençlerin aktivitelerine katıldı. "Gençlerimiz, merkezimizi çok sevmiş. Gösterdikleri yoğun ilgiyle, ne kadar doğru bir yatırım olduğunu daha da iyi anlıyoruz. En büyük yatırım gençlerimize yapılan yatırımdır" dedi.

İlçe merkezindeki temaslarının ardından Eyyübiye kırsal mahallelerini ziyaret eden Vali Ayhan, Günbalı, Sağlık ve Yardımcı Mahallelerinde yapılan hizmetleri inceleyerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Burada Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Vali Ayhan, Şanlıurfa'mızda çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayacağız dedi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak hizmete sunulan Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, 3 yeni park ve 2 yeni halı sahayı içinde barındıran kompleksin toplu açılış törenine de katılan Vali Ayhan, “Bir şehri değerli kılan yetiştirdiği şahsiyetlerdir. Son dönemde de gördüm ki Eyyüp Cenap Gülpınar’ın Urfa’da çok özel bir yeri var. Vefalı olmak güzeldir, vefa imandandır. Vefası olmayanın sefası olmaz derler. Komplekse ismini vererek vefa örneği sergileyen Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki buradan Ülkesine ve Milletine sevdalı nice Eyyüp’ler yetişecek. Kompleksin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269